Update bloembollen actie

Herinner je je de oproep nog van een paar weken geleden om potten bloembollen te kopen en zo Stichting Semmy en de kweker te steunen? Tijd voor een update, want er werden heel veel bijzondere mensen blij gemaakt door deze actie. En je kunt zelf nog een week meedoen.

Een bevriende kweker biedt zijn potten bloembollen beschikbaar voor Stichting Semmy, de helft van de verkoopprijs komt ten goede aan onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Wij vroegen iedereen om trays te kopen om je eigen huis, tuin of balkon op te vrolijken, maar ook om bijvoorbeeld familie en vrienden te verrassen. Veel mensen gaven hier gehoor aan en onze vrijwilligers reden het hele land door om alle bloembollen in pot te bezorgen.

 

 

 

Er ontstond nog een mooi initiatief. Agfa Healthcare kocht de potten niet voor zichzelf, maar gaf de zorgmedewerkers van haar klanten een steuntje in de rug met de vrolijke voorjaarsbloeiers van J.H. van der Vossen. Wat een mooi initiatief! De kweker hoeft de bloembollen niet te vernietigen, alle harde werkers in de zorg worden verrast en Stichting Semmy kan door met het financieren van onderzoek.

 

 

 

Wil jij ook nog meedoen met deze actie? Dat kan nog even!

Hier vind je meer details over de actie, die nog loopt tot en met eind april.