Team Maas en Waal zamelt ruim 3700 euro in

Stichting Semmy heeft verschillende actieve vrijwilligers door heel Nederland. Zij organiseren allerlei acties om geld in te zamelen. Onlangs ontvingen we onderstaand bericht van Team Maas en Waal: zij haalden deze keer €3710,13 op voor Stichting Semmy! Een enorm bedrag waarvoor we hen hartelijk danken. Lees hier verder voor hun bericht.

Hier weer een berichtje van Team Maas en Waal.

De kassa potjes die wij in diverse zaken hebben staan in Druten en omstreken zijn weer geleegd. In juli € 310,65 en oktober € 286,60 samen goed voor € 597,25.

In november hebben wij weer met onze stand op de ”leste mert” in Druten gestaan samen met Corina, Hans en Hannie, daar is weer het nodige verkocht en de collectebus deed ook goede zaken. Het was wel erg koud en nat die dag, maar ‘s avonds bleek er toch € 317,30 te zijn opgehaald.

Ook dit jaar ben ik weer bij verschillende bedrijven en zaken in Ben. Leeuwen, Boven Leeuwen en Druten langs geweest met de vraag of ze het onderzoek naar hersenstamkanker willen steunen. De totale financiële steun was € 745,00.

Deze keer had ik eens iets anders georganiseerd, namelijk een eindejaarsloterij met 1000 lootjes a € 2,00 per stuk. De vergunning bij de gemeente en het drukken van de lootjes zijn gesponsord door Co van Kringloop de Oude School. Co nog bedankt.

Jop onze kleinzoon heeft samen met zijn moeder in Wijchen nog 2 boekjes lootjes verkocht, zodat we na afloop € 2000,00 in kas hadden. Er waren zelfs mensen bij die met € 5,00  betaalden en zeiden laat de rest maar zitten. Zo zamelden we nog €  37,00 extra in. We willen alle deelnemers die de lootjes kochten bedanken. En uiteraard ook alle bedrijven die de mooie prijzen geschonken hebben voor de loterij.

Ook de 1 en 2 centen die geregeld bij onze donaties kassapotjes of collectebus zitten zijn weer gestort: totaal € 13,58.

We zijn blij dat wij deze keer weer € 3710,13 in totaal hebben kunnen overmaken naar Stichting Semmy. Tevens wensen wij U namens Team Maas en Waal Fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2020 toe.

Groetjes Ger en Marie

Team Maas en Waal