Run4Semmy 2017

groepsfotoZondag 15 oktober 2017 is de tiende editie van de Run4Semmy, tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Er zijn weer drie mogelijkheden om mee te doen: 8 km, 21 km (halve marathon) en 42,2 km (hele marathon).

Je kunt je hieronder aanmelden om zeker te zijn van een startbewijs. Na je aanmelding en betaling ontvang je een bevestigingsmail van ons en kun je direct een sponsorpagina aanmaken.

Het doel van deze tiende Run4Semmy is om tenminste € 80.000,- op te halen voor het onderzoeksteam van VUmc. Jij doet toch ook weer mee?

Wil je een echt Stichting Semmy hardloopshirt voor € 25,00? Kies dan de optie ‘ + hardloopshirt’. Wil je dit niet, dan ontvang je bij de start een lichtblauw katoenen t-shirt.

Belangrijk om te weten:

• De inschrijfkosten dien je tijdens de inschrijving via iDeal te voldoen, alleen dan is je deelname afgerond
  • Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij zich tot het uiterste inspant om een minimale sponsorbijdrage van € 25,- per kilometer bijeen te brengen

Veel voorbereidingspret gewenst en graag tot ziens in oktober!

Team Run4Semmy
(Voor vragen: run@stichtingsemmy.nl)

Run4Semmy 2017

• (alleen 06-nummer/only cell number)