Promotiemateriaal

Organiseert u voor Stichting Semmy een actie? Dan kunt u gebruik maken van ons promotiemateriaal, zoals flyers en posters. De materialen kunt u hieronder downloaden. Flyers, staande banners en spandoeken kunt u bestellen door een mailtje te sturen naar info@stichtingsemmy.nl.

Algemene promotie

A3 poster.pdf
Staande banner.pdf
Spandoek.pdf
Sponsorbord 300x70cm.pdf
Flyer Stichting Semmy
Stichting Semmy logo.ai (voor drukwerk)
Stichting Semmy logo.jpg
Facebook banner Stichting Semmy.jpg

Stichting Semmy 10 jaar logo.png

Promotie voor Run4Semmy

Run4Semmy 2017 Shirtsponsor gezocht.doc
Run4Semmy 2017 Sponsorbrief.doc
Run4Semmy flyer 2015.pdf

Stopperadvertenties

Het is voor Stichting Semmy heel erg belangrijk om hersenstamkanker bij kinderen bekend te krijgen bij een groter publiek. Hiervoor is veel publiciteit nodig. Omdat wij een relatief kleine stichting zijn met slechts een beperkt aantal vrijwilligers (en alle inkomsten volledig ten goede komen aan de onderzoeken) kunnen we gratis publiciteit heel erg goed gebruiken! Vandaar ook dat wij samen met ABOVO Media BV uit Hoorn ‘stopperadvertenties’ hebben ontwikkeld. Stopperadvertenties zijn (kleine) gratis advertenties die kranten tijdens de opmaak als laatste plaatsen om de lege plekken op te vullen.

Klik hier om de stopperadvertenties van Stichting Semmy te downloaden: Stopperadvertenties

Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen via info@stichtingsemmy.nl

Promoot deze pagina!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn