Opbrengst 2018

2018… het is voorbij gevlogen!
Het elfde jaar van onze stichting was wederom een zeer bewogen, maar vooral succesvol jaar.

👉🏻 Het totaal aan ontvangen donaties in 2018 is € 431.055,- !! 👈🏻

Er zijn weer ontzettend veel acties opgezet. Denk aan de zweminzamelactie in Sportstad Heerenveen, de geluksengeltjes van Suzes Angels, vele statiegeldacties, de acties van de Schoevers opleiding, de kwartaaldonaties van KidZstijl, de heerlijke ijsjes van Coupe Tijn, het Chicago Marathon team van Wendy van Dijk, de Hartewens van Geert, de kledinglijn van Shout It Out, Bo´s eitjes, alle Koningsdagacties, Vechtloop Weesp, de MTB wedstijd van de Mbc de Noordbikers, het Semmy Tournament, alle acties van Friends4Owen, alle jubileums, de Run4Semmy, de Kidz for Kidz survival, de donaties tijdens de uitvaarten, het Soester Wandelweekend, de speciale Stichting Semmy wijn, de nog steeds LAK. door Tijn nagellakjes, de Ten Miles van Tilburg, de Dutch Garrison, diverse knutselwerkjes die verkocht werden op braderieën en fairs, de Hyundai winterinspectie, de Chocoladeletters voor het goede doel-actie, het concert van de Band of Blues Brothers, de jaarlijkse donatie van Stichting Nina, etc etc …

Kleine acties, grote acties. Eigenlijk teveel om op te noemen.
We danken iedereen die het afgelopen jaar heeft gedoneerd aan het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. En we bedanken alle vrijwilligers en actievoerders die elke dag (zelfs in de avonduren en in de weekenden) voor ons klaar staan!

In het bijzonder bedanken we het Amsterdam UMC – Locatie VUmc en Prinses Máxima onderzoeksteam voor het broodnodige onderzoek naar deze ziekte. Er zijn weer grote stappen gezet, waaronder meer publicaties, de gesprekken over de CED robot en de opening van het Prinses Máxima Centrum (waar de CED robot komt). Met trots kunnen we zeggen dat we dit jaar in totaal € 337.183 mochten overmaken aan het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen.

Lieve mensen: geniet van elkaar! 🥂

Het bestuur

(Doneren -> http://www.stichtingsemmy.nl/word-donateur/)