Gerrit en Geert

Twee prachtige jongens zijn deze week overleden aan de gevolgen van hersenstamkanker. Op 6 mei overleed Gerrit de Vries. Een bijzondere jongen van 13 jaar die vorig jaar een prachtig interview gaf in het AD waarin hij aangaf dat zijn moeder wel door moest gaan met leven na zijn dood. En dat ook hij herinnerd wilde worden, net als Tijn. Nou Gerrit dat doen wij hoor, en zeker als er ooit verf komt die op de muur in een TV verandert…

En een dag later overleed Geert Cazemier. Geboren in het hetzelfde jaar als Semmy en dus inmiddels al vijftien jaar oud. Gek van de motorcross en ook een talent als wij de berichten zo lezen. Zijn hartenwens was een crossmotor en die is er ook gekomen. Het filmpje waarin de motor gestart wordt en hij in een rolstoel toekijkt raakte ons zeer.

Beide families steunden onze stichting, beide jongens steunden ons. Bijzondere kinderen, beiden bijzonder goed op de hoogte van de details van hun ziekte. Sterke gezinnen die nu nog sterker moeten zijn om te leven zonder de fysieke aanwezigheid deze geweldige kerels.

Herinnerd zullen ze worden, ook door ons. Twee vechters die verdienen dat wij allemaal doorgaan om het verschil te maken. Wij wensen hun zussen en ouders heel veel sterkte voor de eerstkomende tijd maar ook de tijd daarna!

Gerrit

Geert