Wat kunt u doen?

Doneer nu!

Doneer op bankrekening NL 07 ABNA 062 638 3463 t.n.v. Stichting Semmy in Weesp.
100% van de donaties gaan direct naar onderzoek zonder enige administratieve kosten of onkosten. Het is de perfecte manier om ons te helpen zodat wij onze kinderen kunnen helpen.

Voor meer doneeropties, klik hier.

Vertel over ons!

Vertel over ons op je werk, de sportclub, bij vrienden etc. Zorg dat zoveel mogelijk mensen over onze stichting horen en wat we willen bereiken. Like onze Facebookpagina https://www.facebook.com/StichtingSemmy of volg ons op Twitter: https://twitter.com/Stichting_Semmy.

Koop in de Semmy Shop

Koop kleren, speelgoed, sleutelhangers, boeken etc. via ons. Zie hiervoor de webshop Semmy Shop.

Organiseer een eigen fondsenwervende actie!

Wees creatief en organiseer een actie voor ons. Voorbeelden zijn knipmarathons, een sponorloop op school, een bijzondere actie op Koningsdag, noem maar op. Onze vrijwilligers hebben ondertussen veel ervaring met het organiseren van benefietacties. Zo kunnen we helpen met het opstellen van een sponsorbrief, facturen, etc.

Woon een evenement bij van Stichting Semmy!

Regelmatig worden er acties voor ons georganiseerd, kijk naar de acties pagina en kom ook!

Word vrijwilliger!

Meld je aan als vrijwilliger via info@stichtingsemmy.nl.

Veiling voor Stichting Semmy!

We hebben een eigen veilingpagina met gesigneerde artikelen van bekende sporters en andere bekende Nederlanders. Heeft u een item dat gebruikt kan worden in een veiling? Doneer het aan Stichting Semmy (info@stichtingsemmy.nl).

Voorbeelden van gesigneerde spullen die we nu hebben zijn:
• Real Madrid shirt van Wesley Sneijder
• Vizier en schoenen A1 GrandPrix Zandvoort Jeroen Bleekemolen
• Voetbal FC Twente
• Ajax shirt met handtekeningen gehele selectie
• Shirt Rabobank Wielerploeg met handtekening kopman Denis Mentsjov

LEAD Technologies Inc. V1.01

LEAD Technologies Inc. V1.01  LEAD Technologies Inc. V1.01  LEAD Technologies Inc. V1.01

LEAD Technologies Inc. V1.01

Doneer goederen of diensten!

• Regelmatig hebben wij behoefte aan t-shirts (lichtblauw met daarop ons logo).
  • Kent u een drukker die voor ons drukwerk wil verzorgen, de algemene flyer en flyers en posters voor diverse evenementen? Laat het ons weten!