Tien jaar Stichting Semmy: word nu vaste donateur!

In 2017 bestaat Stichting Semmy 10 jaar. In deze jaren hebben we al ontzettend veel bereikt en komen we steeds dichterbij ons doel: het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

En het geeft een raar gevoel … iets vieren, alleen het feit dat je tien jaar bestaat of het feit dat genezing wel dichterbij komt … Nee, liever gaan wij voor een recordopbrengst in ons tiende jaar! We blijven het herhalen: al het geld komt 100% ten goede aan het VUmc onderzoeksteam.

Het aantal vrijwilligers en acties fluctueert en daarmee ook de inkomsten voor Stichting Semmy. Echter, hoe meer zekerheid wij hebben op vaste inkomsten, hoe meer we kunnen toezeggen aan het onderzoeksteam van VUmc. Daarmee gaan we eerder tot resultaat komen. Daarom nu, daarom vandaag!

Word vaste donateur van Stichting Semmy! En probeer zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken dit ook te doen.

Doe je mee met onze actie? 10 jaar Stichting Semmy = € 10,- per maand!

Om alle kinderen die in de nabije toekomst de diagnose hersenstamkanker krijgen, wél een kans op overleven te bieden! Ook namens VUmc en alle kinderen: dank jullie wel!

Via de button van Whydonate kunt u heel gemakkelijk per maand een donatie doen aan Stichting Semmy. U regelt het heel eenvoudig en veilig met behulp van online bankieren via iDeal. Met één druk op de knop is het geregeld!

Let op: per donatie wordt er door Whydonate 5% aan transactiekosten + BTW in rekening gebracht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn