Team Zwelgje finisht Megarun

Danny Schijns en Roy Janssen zijn afgelopen vijf dagen (16 t/m 21 juni 2019) als ‘Team Zwelgje’ in hun oude Mercedes door zes Europese landen gereden. Ze deden met een aftandse Mercedes mee aan de eerste Megarun, een toertocht door Europa. De gepimpte ‘barrel’ was onder meer voorzien van de logo’s van de twee stichtingen waar ze voor reden: Hartpatiënten Nederland en Stichting Semmy. Inmiddels hebben ze € 3300,- opgehaald dat onder de twee stichtingen verdeeld zal worden!

Het ‘barrel’ waarin de deelnemers reden moest minstens 20 jaar oud zijn en bij aanschaf niet meer hebben gekost hebben dan € 750,-. Het moet dus een bolide zijn die de tand des tijds goed heeft doorstaan en de inzittenden veilig over grote afstanden weet te vervoeren, ondanks zijn respectabele leeftijd. Niet zomaar dus, dat de Volvo’s uitdrukkelijk aanwezig waren tijdens deze Megarun. Danny en Roy kozen toch voor een Mercedes, omdat die volgens Danny net iets luxer zit.

Elke barrel moet op een bijzondere manier zijn uitgedost. De Mercedes van Danny en Roy is onder meer voorzien van de logo’s van Hartpatienten Nederland en de Stichting Semmy. Daarnaast kregen de reclamestickers en logo’s van bedrijven die sponsorden een prominente plek op de auto.

Danny en Roy hielden iedereen van hun avonturen op de hoogte via de Facebookpagina van Team Zwelgje.