Support your locals NL: koop nu bloembollen in pot en steun de kweker en Stichting Semmy

In deze moeilijke tijden proberen we elkaar te helpen, samen staan we sterk. Ook voor Stichting Semmy is het een lastige tijd. Nu alle evenementen zijn geannuleerd lopen onze inkomsten enorm terug. Tegelijkertijd is een bevriend bloembollenbedrijf in de situatie terecht gekomen dat het vele bloemen moet gaan vernietigen door weggevallen afzet en daarmee heel veel omzetverlies heeft. Het lijkt ons dan ook een goed moment om de handen ineen te slaan. Koop nu 12 potten bloembollen voor €10,-.

Als je medewerkers, vrienden, familieleden of misschien wel mensen in vitale beroepen een steuntje in de rug wilt geven dan kun je bij kweker  JH Van der Vossen B.V. (bekend van De grote Tuinverbouwing op SBS6)  een tray van 12 potjes bollen op pot afhalen voor slechts €10,-.  De helft van wat er wordt verkocht komt ten goede aan Stichting Semmy.

Op deze manier denken wij toch iets moois voor iedereen te creëren in deze tijd.  Om iedereen wat positiviteit mee te geven zouden we het leuk vinden als je een berichtje zet op social media van jouw bloemen en Van der Vossen en Stichting Semmy tagt op Instagram, Facebook, Twitter of LinkedIn.

 

We wensen iedereen veel sterkte in deze lastige tijd!

 

Hoe, wat, waar, wanneer?

Je kunt kiezen uit de volgende bloemen: tulp, narcis, hyacint, muscari (blauwe/witte druif), iris en krokus. De bollen zitten in goudkleurige potten van 10 cm en per 12 verpakt in een tray. De minimum afname is 5 trays.

Je kunt bestellen door een mail te sturen naar jeroen@vdvossen.nl. Zij sturen je een Tikkie of bij grotere bestellingen een factuur en zorgen dat je bestelling wordt klaargezet. Voor evt. grotere bestellingen is er wellicht transport mogelijk.

Openingstijden: je kunt op afspraak langskomen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-17.00 uur Turfspoor 21 in Lisserbroek (let op: Tweede Paasdag gesloten).

Social accounts

Deel jouw bloembollen potten op social media en tag ons, zo kan iedereen meedelen in de vrolijkheid van de voorjaarsbloemen.