Stem op Topdokters voor Gouden Televizier-Ring

Topdokters, het televisieprogramma waarin Dr. Dannis van Vuurden gevolgd wordt, heeft kans om genomineerd te worden voor een Gouden Televizier-Ring. Om ervoor te zorgen dat het programma in de top tien eindigt, roepen we iedereen op om op dit prachtige programma te stemmen. Stemmen kan tot woensdag 27 mei via deze link: https://www.televizier.nl/stemmodule/?contest_id=13B962CC02361875BC98

Alleen programma’s die tussen 1 februari 2020 tot en met 30 april 2020 op televisie waren, kunnen zich kwalificeren voor de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland, de Gouden Televizier-Ring.

Dr. Dannis van Vuurden

Dannis en Julian

In dit seizoen van Topdokters werd Dr. Dannis van Vuurden, kinderoncoloog bij Prinses Maxima Centrum, gevolgd in zijn werk. Tijdens de afleveringen maakte Nederland kennis met Ninthe* en Julian (FriendsforJulian). Over de indrukwekkende uitzendingen met Ninthe erin schreef maandblad Linda. zelfs een aantal artikelen (deze lees je hier). Leuk weetje: dit is al het tweede programma waar Julian aan mee heeft gedaan dat is genomineerd voor een Televizier-Ring!

Dankzij Dannis en het prachtige programma kregen we een kijkje in de ziekenhuisbezoeken van kinderen met hersenstamkanker en wederom werd het belang van onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen onderstreept. http://www.stichtingsemmy.nl/word-donateur/ 

Kanshebbers tot nu toe

De programma’s die zich al in de eerste twee rondes plaatsten zijn:
Beste zangers, Even tot hier, Expeditie Robinson, Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Expeditie Robinson, The masked singer, 100 jaar jong, Als de brandweer, Bureau Burgwallen, Dienders en Over mijn lijk.

Stemmen kan via: www.televizier.nl/Ring.