Soester Wandelweekend ook dit jaar weer voor Stichting Semmy

Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus vindt de derde editie plaats van het Soester Wandelweekend. Voor het derde jaar is Stichting Semmy het goede doel van het wandelevenement.

Tijdens het Soester Wandelweekend kun je weer heerlijk wandelen door de omgeving van Soest en Baarn. Je komt over landgoed de Paltz, langs Paleis Soestdijk en nog vele andere mooie plekken!

Rotaryclub Soest-Baarn en Le Champion organiseren de 3e editie van dit wandelevenement en … ook dit jaar is Stichting Semmy het goede doel. We zijn zeer trots dat onze naam aan dit mooie evenement is gekoppeld.

Over het wandelevenement

In en rondom Soest en Baarn liggen prachtige unieke natuurgebieden met afwisselend zandvlaktes en duin-, bos- en heidegebied. Deze unieke omgeving wordt tijdens het evenement gecombineerd met de vele prachtige bezienswaardigheden, waaronder landgoed De Paltz, Vliegbasis Soesterberg, Paleis Soestdijk en kasteel Groeneveld. Zowel op zaterdag als op zondag (of op beide dagen) kun je kiezen voor een afstand van 10, 20 of 30 km. Op zondag biedt het evenement een rolstoelvriendelijke route van 3,5 km.

Klinkt als een wandelweekend die je mee wil maken toch? Inschrijven kan hier.
Is Soest nu te ver weg voor je? Dan zijn er ook verschillende overnachtingsmogelijkheden, met andere woorden, niks houd je nog tegen om er bij te zijn op 23 & 24 augustus!