Soester Wandelweekend ook dit jaar weer voor Stichting Semmy

Tijdens het Soester Wandelweekend kun je op 17 & 18 augustus weer heerlijk wandelen door de omgeving van Soest en Baarn. Je komt over landgoed de Paltz, langs Paleis Soestdijk en nog vele andere mooie plekken!

Rotaryclub Soest-Baarn en Le Champion organiseren de 2e editie van dit wandelevenement en … ook dit jaar is Stichting Semmy het goede doel.

Op zaterdag is het de Soester Duinendag en op zondag de Baarnse Bossendag. Op zaterdag zijn er drie wandelroutes ten zuiden van Soest en Baarn en op zondag wandel je ten noorden van beide plaatsen. Er kan dagelijks (of een van beide dagen) gewandeld worden over afstanden van 10, 20 of 30 km. Op zondag is er een hebben een speciale rolstoelvriendelijke route van 3,5 km toegevoegd.

Klinkt als een wandelweekend die je mee wil maken toch? Inschrijven kan hier.
Is Soest nu te ver weg voor je? Dan zijn er ook verschillende overnachtingsmogelijkheden, met andere woorden, niks houd je nog tegen om er bij te zijn op 17 & 18 augustus!