Soester Wandelweekend haalt € 8.000,- op

3.600 wandelaars afgelopen weekend genoten van prachtige wandelroutes van 10, 20 of 30 km tijdens het Soester Wandelweekend. Sportevenementenorganisatie Le Champion organiseerde voor het tweede jaar in samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn dit wandelevenement.

Wandelaars konden bij hun inschrijving een donatie doen voor het goede doel. Mede dankzij de samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn is er voor Stichting Semmy gekozen als goede doel. Vandaag ontvingen we uit handen van Rotaryclub Soest-Baarn een mooi bedrag van € 8.000,-!

De derde editie van het Soester Wandelweekend vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2020, het openingsweekend van de Gildefeesten. Inschrijven voor het wandelevenement is mogelijk vanaf medio maart 2020.

Bron: https://www.soesterwandelweekend.nl/2019/08/18/volop-bloeiende-heide-geeft-paars-tintje-aan-succesvolle-tweede-editie-soester-wandelweekend/

De cheque uitreiking:

Trots, heel erg trots op de bedragen die jullie met elkaar hebben opgehaald voor de goede doelen! Met elkaar hebben jullie bij inschrijving € 8.000 opgehaald voor Stichting Semmy. Daarnaast is er met kosten voor o.a. de parkeergelden € 4.000 voor zowel Stichting De Regenboogboom als Stichting FrankLin. Names Le Champion en Rotaryclub Soest-Baarn heel erg bedankt 👍🏻!

Geplaatst door Soester Wandelweekend op Zondag 18 augustus 2019