schenken

Stichting Semmy is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (Ons ANBI/RSIN nummer is 818597689). Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar.

Eenmalige schenking

Eenmalig geld schenken kan gemakkelijk door een overboeking te doen naar rekening NL 07 ABNA 062 638 3463 ten name van Stichting Semmy. Wij zijn altijd erg benieuwd naar de achtergrond van de schenking. Mail daarvoor naar info@stichtingsemmy.nl.

Periodieke gift (tenminste 5 jaar) met belastingvoordeel

Wilt u een periodieke gift doen aan Stichting Semmy? Een periodieke schenking levert belastingvoordeel op als het voldoet aan deze voorwaarden:
• U doneert 5 jaar (of langer) een vast bedrag per jaar
• De schenking wordt vastgelegd in een schenkingsovereenkomst. U kunt daarvoor deze formulieren gebruiken.

Een periodieke schenking hoeft niet vastgelegd te worden in een notariële akte. U kunt het formulier ondertekend en in tweevoud, samen met een kopie van uw legitimatie opsturen naar:

Stichting Semmy
Utrechtseweg 707
1381 GW Weesp

Mailen mag ook naar info@stichtingsemmy.nl.

Belangrijke gegevens voor belastingaangifte
Fiscale naam: Stichting Semmy
Locatie: Weesp
RSIN (ANBI): 818597689

De jaarverslagen van Stichting Semmy vindt u onder de tab Jaarverslagen.

Donateurs, bedankt voor uw bijdrage!