Run4Semmy 2019 - uitverkocht

Zondag 20 oktober 2019 is de twaalfde editie van de Run4Semmy, tijdens de TCS Amsterdam Marathon. De run is 8km en leidt je door de mooie stad Amsterdam.

Ons doel was om weer met 300 mensen tenminste € 50.000,- op te halen voor het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Helaas zijn de startbewijzen voor de Run4Semmy 8km UITVERKOCHT. Via de Vraag en Aanbod pagina van TCS Amsterdam Marathon zijn er misschien nog startbewijzen. Mocht je in de gelukkige omstandigheid zijn dat je nog een kaartje heb weten te bemachtigen, laat ons dit weten!

Aanmelden:

• Inschrijven gebeurt dit jaar rechtstreeks via de website van TCS –> https://www.tcsamsterdammarathon.nl/inschrijven/
    Je ontvangt een bevestigingsmail vanuit de organisatie van de TCS Amsterdam Marathon (vanuit: registration-noreply@mylaps.com). Na de Run krijg je van hen een persoonlijke mail met daarin je tijden en eventuele foto’s.
    De inschrijfkosten betaal je direct aan LeChampion, de organisatie.
  • De Run4Semmy start traditiegetrouw met een bijeenkomst in VUmc. Hier krijg je het lichtblauwe Stichting Semmy t-shirt. Laat daarom weten zodra je je hebt ingeschreven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Zo weten we hoeveel t-shirts (en koffie!) we kunnen bestellen.
    Hoe we dit jaar gezamenlijk gaan starten en eindigen vertellen we je bij de bijeenkomst in de ochtend van de Run4Semmy.
    Als je wilt dat wij je startbewijs ophalen en klaarleggen bij VUmc, geef dan je bevestigingsnummer hieronder door.
  • Van elke deelnemer hopen we dat hij zich inspant om een minimale sponsorbijdrage van € 25,- per kilometer bijeen te brengen. Dit kan via onze bankrekening of door het aanmaken van een sponsorpagina op Whydonate.nl of Alvarum.com.

Veel voorbereidingspret gewenst en graag tot ziens op 20 oktober!

Team Run4Semmy
(Voor vragen: run@stichtingsemmy.nl)

Run4Semmy 2019

• Het bevestigingsnummer ontvang je nadat je je hebt aangemeld bij LeChampion. Het nummer ontvang je via de mail van: registration-noreply@mylaps.com.