New York Marathon voor Stichting Semmy

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Erik van Markus met zijn deelname aan de marathon van New York indirect de aanzet heeft gegeven waardoor wij Stichting Semmy hebben opgericht.

Tien jaar is een mooie aanleiding om het initiatief van toen weer op te pakken! En hoe… gesteund met een aantal bekende Nederlanders gaan we dit jaar de New York Marathon met z’n allen volbrengen voor Stichting Semmy!

Er is een samenwerking gesloten met reisorganisatie ATPI. Zij zullen de reis en het verblijf in New York professionaal verzorgen. Daarnaast zijn we heel erg verheugd dat de deelnemers professioneel begeleid worden door het team van THE DISQ.

Dit zijn de kanjers die dit jaar de New York Marathon gaan lopen voor Stichting Semmy!! Sluit je ook aan en loop mee. Samen met het DISQ team zorgen we dat je helemaal fit bent!

Aanmelden kan nog tot eind mei via: info@stichtingsemmy.nl.

Deelname opties

Prijzen aangeboden door ATPI.
Optie 1. Stichting Semmy Aer Lingus arrangement (vlucht met overstap)
Prijs per persoon € 1.945,00 inclusief loperspakket
Supporterskorting € 559,00
  • Retour vlucht Amsterdam – Dublin – New York – Dublin met Aer Lingus, vertrek 2 november en 7 november aankomst in Nederland
Optie 2. Stichting Semmy KLM arrangement (direct vlucht vanuit Amsterdam)
Prijs per persoon € 2.240,00 inclusief loperspakket
Supporterskorting € 559,00
  • Retour vlucht Amsterdam – New York met KLM, vertrek 2 �november en 7 november aankomst in Nederland. �
Beide opties zijn inclusief:
  • 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kilo
  • Transfer naar Radisson Martinique hotel
  • Verblijf op een gedeelde tweepersoonskamer exclusief ontbijt
  • Luchthavenbelasting/ brandstoftoeslag/ ecotoeslag
  • Lokale belastingen, zoals occupancy tax en city tax
  • Lokale transfers luchthaven – hotel en v.v. per luxe touringcar
  • Transfer van het hotel naar de start van de marathon
  • ATPI reisbegeleiding ter plaatse
  • Dagelijkse informatie / vragenuur in het hotel
  • ATPI Central Park verkenningsloop onder begeleiding van een ervaren trainer
  • Informatie middag / avond in Nederland voorafgaande aan de marathon inclusief een trainingsloop (indien gewenst)
  • Loperspakket bestaande uit: Startbewijs voor de TCS New York City Marathon 2017, Ticket voor de pasta party, de avond voorafgaand aan de marathon, goodybag met een officieel programma, posters, snack en shirt
  • Toegang tot de Marathon Expo
  • Parade of Nations & Openingsceremonie inclusief vuurwerk
  • Officieel certificaat en een medaille

Deel dit bericht op social media!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn