Run4Semmy inschrijfproces veranderd

Op zondag 20 oktober vindt de jaarlijkse Run4Semmy plaats. Dit jaar zal het inschrijfproces iets anders verlopen dan je van ons gewend bent.

In overleg met (oud) deelnemers hebben we besloten om dit jaar geen startbewijzen in te kopen, maar deelnemers te vragen zélf een startbewijs te kopen voor 20 oktober via Le Champion (https://www.tcsamsterdammarathon.nl/inschrijven/). Nadeel is wel dat de startbewijzen eerder uitverkocht zullen zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

De stichting loopt hierdoor minder (financieel) risico en deelnemers houden zo hopelijk meer geld over om de stichting te sponsoren

Op http://www.stichtingsemmy.nl/run4semmy/ staat een duidelijke uitleg over hoe je je in kan schrijven. Meld je daarom vandaag nog aan!

De Run4Semmy start traditiegetrouw met een bijeenkomst in VUmc. Hier krijg je het lichtblauwe Stichting Semmy t-shirt. Dit laten we natuurlijk gewoon doorgaan. Laat daarom weten dat je je hebt ingeschreven door het formulier op onze website (http://www.stichtingsemmy.nl/run4semmy/) in te vullen. Zo weten we hoeveel t-shirts (en koffie!) we kunnen bestellen.

Het gezamenlijk starten en finishen werd in de reacties aangegeven als belangrijk voor deelname. Deze zullen we dan ook in stand houden. Hoe we dit jaar gezamenlijk gaan starten en finishen vertellen we je graag bij de bijeenkomst in de ochtend van de Run4Semmy.

We hopen iedereen weer te zien op 20 oktober. Meld je vandaag nog aan!