Ook vijfde Kidz for Kidz survival weer flink geslaagd

De vijfde editie van de Kidz for Kidz Survival in recreatiegebied de Wollebrand heeft zaterdag 24 januari een bedrag van € 28.750,- opgeleverd voor het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Zo’n 430 kinderen trotseerden het parcours met vijftien uitdagende hindernissen.

Kidz for Kidz heeft met hun acties sinds 2014 al € 150.000,- bij elkaar gebracht voor het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. 

In totaal liepen er zaterdag 24 januari ongeveer 450 kinderen mee in de sponsorrace op het terrein van wielervereniging ‘Westland wil Vooruit’ in Honselersdijk. Kinderen moesten zich van te voren inschrijven en een bedrag betalen om mee te doen. Daarnaast konden ze zich laten sponsoren met behulp van een sponsorformulier. Ook zijn de 15 hindernissen op de baan gesponsord door bedrijven. Het laatste groepje dat de hindernisbaan op ging had wel een heel bijzondere taak. Dat team kreeg een cheque mee waar gedurende de loop cijfers op werden gezet. Uiteindelijk mochten zij het eindbedrag onthullen aan de rest van de deelnemers.

Een dag later liet het bestuur weten dat de uiteindelijke opbrengst nóg hoger bleek, namelijk: € 28.750,-!

Meer informatie over de survival loop vind je op de website: www.kidzforkidz.nl.