Persoonlijk hardloopshirt

Er is nu de mogelijkheid om (bedrijven)sponsors promotieruimte aan te bieden op jouw professionele Run4Semmy hardloopshirt!

Hoe?

1. Meld je aan op www.stichtingsemmy.nl/run4semmy, kies je afstand en bestel bij je deelname een professioneel hardloopshirt. Heb je je al aangemeld maar zonder professioneel hardloopshirt, dan kun je een hardloopshirt reserveren via een mailtje aan run@stichtingsemmy.nl

2. Vraag zes bedrijven of ze je willen sponsoren voor tenminste € 100,- in ruil voor hun logo op je shirt (zie plaatje als bijlage)

3. Mail de logo’s van je sponsors in vector formaat (.ai of .eps) vóór 15 september naar run@stichtingsemmy.nl en vermeld daarbij ook de naam die je op je shirt gedrukt wilt hebben (dit kan ook een teamnaam zijn)

4. Haal je persoonlijke shirt op de ochtend van de Run4Semmy op, of laat even weten op welk adres je het shirt wilt ontvangen de week voor het evenement. Eerder kan niet.

Deadline
De deadline is 15 september voor het versturen van de logo’s. De logo’s moeten in vectorformaat worden aangeleverd. Dit wil zeggen het bestandstype EPS, AI of PDF. Vraag je sponsor om dit logo-formaat. Een ander formaat (zoals jpg, jpeg, gif of png) kan niet gedrukt worden op de kleding.

Hoeveel logo’s op een shirt?
Er is plek voor maximaal zes logo’s op de shirts. Alleen de rugzijde van de kleding wordt bedrukt met de door jou aangeleverde sponsorlogo’s. Ongeacht of je één of zes sponsoren hebt: ieder logo zal in een kader van 6 cm × 6 cm gedrukt worden.

Succes met het verzamelen van je logo’s, het vervolg van je training en voor vragen kun je mailen naar: run@stichtingsemmy.nl

Margriet, Arlette, Nicole, Ronald en John
Team Run4Semmy