Familiedag 2018

Op 24 juni a.s. organiseert Stichting Semmy wederom de Familiedag.

Deze dag is bedoeld voor iedereen die van dichtbij meemaken of meemaakten wat het betekent om een kind te zien (over)lijden aan een DIPG.

Het programma zal beginnen met een lunch, gevolgd door presentaties van het VUmc onderzoeksteam over de vorderingen van het onderzoek naar DIPG en presentaties van lokale acties. Daarnaast is er voldoende ruimte om bij te praten. De kinderen krijgen een leuke workshop aangeboden en kunnen in de speeltuin spelen.

Aanmelden kan via een mailtje naar: info@stichtingsemmy.nl.

12.00u: Ontvangst met koffie en thee

12.30u: Gezamenlijke lunch

13.30u: Kinderprogramma : teken- en knutselclinic

13.35u –