Droevig nieuws

Deze week zijn er drie fantastische kinderen overleden aan hersenstamkanker (DIPG), waaronder Tobias en Maithili. Het raakt ons ontzettend dat er nog steeds kinderen overlijden aan deze rotziekte. We wensen de families, vrienden en kennissen heel veel sterkte.

Het team van Stichting Semmy

Tobias (12) kwam vorig jaar november in het nieuws, omdat er een oproep was voor verjaardagskaarten voor hem. Ook organiseerden zijn vrienden van zijn volleybalteam een feestelijke laatste wedstrijd voor hem. En organiseerden zijn buren een pleinfeest, waarbij zijn eigen Tobias Plein werd onthuld en waarmee € 5.000,- werd opgehaald voor Stichting Semmy.

Maithili (13) heeft, omringd door haar ouders, broer en hondje, na bijna twee jaar vechten de strijd verloren tegen deze verschrikkelijke ziekte. Maithili bleef de baas over haar ziekte en is met haar ouders zeker tien keer naar Mexico afgereisd voor de experimentele behandelingen daar. Vele vrienden en kennissen organiseerden activiteiten om de reis en behandelingen te kunnen betalen.

Maithili*

Tobias*