Prachtige uitleg na donatie

Dagelijks ontvangen we donaties, via de site of rechtstreeks via de bank. Vaak vragen we naar de reden en of we dit mogen communiceren.
Birgit Cornet doneerde onlangs € 280,- en gaf antwoord op onze vraag: Waarom deze donatie?

“In December zagen wij (net als honderdduizenden anderen) het aangrijpende verhaal van de aktie ‘Lak aan’ van Tijn. Dit maakte heel veel indruk dat zo’n stoer en dapper manneke zoiets groots voor elkaar krijgt. We hebben toen een donatie gedaan en via via op de site van Stichting Semmy terecht gekomen. En dat komt binnen. Ik wil en kan het me niet voorstellen hoe hartverscheurend het moet zijn als je kindje ongeneeslijk ziek is.

Wij hebben zelf een gezond dochtertje van 4, manlief is gezond en zelf ben ik gezond. Dan heb je alles. Rijkdom. Een gezond leven is niet vanzelfsprekend, maar als je het hebt ben je je er eigenlijk nooit zo bewust van dat het leven van de ene op de andere dag een totaal andere wending kan krijgen.

De reden van de donatie is dat wij op deze manier een heel klein steentje kunnen bijdragen aan een heel groot doel. En zoals Wendy op de site ook schrijft: Hoop doet leven. Hoop op genezing. En als je dat met elkaar kunt realiseren zijn we op de goede weg. Mijn bijdrage is een piepklein druppeltje op een gloeiende plaat maar met een heleboel piepkleine en wat grotere druppeltjes kan veel bereikt worden.”