Donatie

Op 25 mei j.l. heeft de familie Centen samen met andere nabestaanden afscheid genomen van hun (schoon)vader Gerrit Gieben die op 83 jarige leeftijd is overleden. In plaats van bloemen vroegen zij een donatie voor Stichting Semmy.

“Wij hebben 25 mei j.l. afscheid genomen van mijn (schoon)vader Gerrit Gieben die op 83 jarige leeftijd is overleden. Tijdens zijn afscheid hebben wij in plaats van bloemen een donatie gevraagd voor Stichting Semmy. Mijn (schoon)vader heeft een kort ziekbed gehad en qua gezondheid weinig ongemakken gekend in zijn leven. Een van de grootste tegenslagen in zijn leven was het feit dat onze zoon Pim (dus zijn kleinzoon) in 2010 op 10 jarige leeftijd is overleden aan hersenstamkanker. Het overlijden van Pim is altijd een zwarte bladzijde in zijn leven gebleven, vandaar dat wij in overleg met de rest van de familie hebben besloten een donatie te vragen voor Stichting Semmy.
Wij zijn best trots om te mogen meedelen dat dit het mooie bedrag van €671,63 heeft opgebracht. Wij zullen dit bedrag overmaken aan de Stichting en hopen uiteraard dat dit zal meehelpen aan het onderzoek naar het genezen van deze vreselijke ziekte.”
– Howard en Carin Centen ( ouders van Pim* Centen)