Doe mee met Vechtloop Weesp op 24 juni en steun Stichting Semmy

Ook dit jaar zet Vechtloop Weesp zich in voor Stichting Semmy. Loop ook mee op 24 juni en kies jouw afstand (2,5km, 5km of 10km. Inschrijven kan hier!

Stichting Vechtloop Weesp organiseert een sportief evenement dat sportief bewegen toegankelijk maakt voor alle Weespers en een sportieve uitstraling geeft aan de naburige gemeenten en lopers uit de wijde omgeving.

De toegankelijkheid is vertaald in een laag inschrijfgeld voor kinderen omdat het belangrijk is om het belang van bewegen mee te geven. Hardlopen is een basis voor fit leven en zeer vaak een fysieke voorwaarde voor het succesvol deelnemen aan welke sportvereniging dan ook.

Dat sportief bewegen niet altijd vanzelfsprekend is, maakt dat Stichting Vechtloop Weesp zich ook in wil zetten voor het goede doel. Een doel dat wel een zetje kan gebruiken. En wat zich bij voorkeur in Weesp of in een van de naburige gemeenten bevindt. En als om dan ook nog te kunnen bijdragen aan een kinderwens, zijn alle ingrediƫnten compleet.

Daarom worden individuele deelnemers gevraagd een financiƫle bijdrage te leveren aan Stichting Semmy en van het inschrijfgeld van de teamloop wordt een vast bedrag afgedragen aan het goede doel.

Dus schrijf je vandaag nog hier in!