Doe mee met de leukste pubquiz van Amsterdam en geef kinderen met hersenstamkanker een kans!

Op donderdag 28 maart vindt de vierde editie plaats van De Grote Pubquiz in Amsterdam. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Semmy. Kom je ook?

Dit jaar zetten Lions Club ’t IJ en Leo Club Amsterdam zich in voor onderzoek naar hersenstam kinderkanker. Tijdens een landelijk actieweekend op 12, 13 en 14 april organiseren de ruim 11.000 Lions verschillende activiteiten in het hele land. Nagellakacties, deze pubquiz en een zwemmarathon, ze dragen allemaal bij aan het goede doel om geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker. Alle opbrengsten komen ten goede aan Stichting Semmy.

Het wordt een spectaculaire avond met wel 70 teams en veel entertainment met een bekende DJ en livemuziek van high-energy feestband The Night Flight. En natuurlijk zijn er fantastische prijzen te winnen. Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om voorafgaand aan de pubquiz een hapje te eten in de Melkweg.

De inloop en het eten start om 18:30 uur. Aanvang pubquiz is om 19:30 uur.

Heb jij altijd al willen laten zien dat jouw team het beste pubquiz team van Nederland is? Grijp dan nu je kans en schrijf je hier in.

Meer informatie: www.leoclub-amsterdam.nl