Deelname van the Dukes aan Baltic Sea Winter rally

Op dit moment (27 februari 2019) zijn Albert den Braven en Jacobus Richter onderweg naar de Noordkaap met de Baltic Sea Winter rally, en verwachten de finish te halen op 10 maart in Hamburg. Tijdens de rally rijden ze 8500 kilometer zonder GPS en zonder snelwegen.

Deze stoere mannen doen mee aan de rally als team ‘The Dukes’. Het doel van de rally is om met een grote groep avonturiers een toffe ervaring te beleven. Maar bij deze rally wordt wel van ieder team verwacht te rijden voor een goed doel. Het goede doel mag door de teams zelf gekozen worden, en er moet tenminste € 750,- worden opgehaald. Albert en Jacobus vinden het erg belangrijk dat het gehele bedrag ten goede komt van doel. Ze hebben gekozen voor Stichting Semmy ter nagedachtenis aan hun held Jasper* de Weijert. Als team geven ze al een donatie van € 400,- en roepen iedereen op om ook te doneren.

Doneren kan op bankrekening NL 07 ABNA 062 638 3463 t.n.v. Stichting Semmy in Weesp. Onder vermelding van BSC-Team24 (of doneer via deze link)

Albert en Jacobus (ofwel The Dukes): we wensen jullie een hele mooie ervaring en een mooi avontuur. En we vinden het fantastisch dat jullie je inzetten voor het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen! Het bestuur