De Tilburgse Kermisrun 2019

De Tilburgse Kermisrun is een unieke loopbelevenis die dit jaar voor de tweede keer wordt georganiseerd. De Kermisrun (5km of 10km) vindt plaats in de binnenstad van Tilburg op en rondom de grootste kermis van de Benelux. Deelnemers krijgen de kans om langs en door attracties en unieke locaties van Tilburg te lopen! Inschrijven voor de Kermisrun kan via de website tilburgsekermisrun.nl.

Stichting Semmy is dit jaar het goede doel van de Kermisrun! Deelnemers kunnen geld inzamelen door bij inschrijven geld te doneren, of door een sponsorpagina aan te maken.

Opties om te doneren aan Stichting Semmy

  1. Tijdens het inschrijven kun je kiezen om geld te doneren aan Stichting Semmy. Als je je al hebt ingeschreven kun je nog steeds doneren door in te loggen via jouw persoonlijke account.
  2. Je kunt ook een fondsenwervingspagina aanmaken via alvarum.com. Kies bij het aanmaken van jouw pagina de optie ‘Deelname aan een georganiseerd evenement’ en vul als evenement ‘Tilburgse Kermisrun 2019’ in. De rest wijst zich vanzelf. Via jouw persoonlijke pagina kun je jouw vrienden, familie en kennissen vragen voor een gift. De donaties gaan rechtstreeks naar Stichting Semmy.
  3. Doneren via de website: stichtingsemmy.nl/eenmalige-donatie/, geef daarbij aan dat de donatie hoort bij de Kermisrun 2019

Stichting Semmy is blij met alle giften, want alle beetjes helpen in de strijd naar een oplossing voor hersenstamkanker bij kinderen!

Je ontvangt een t-shirt van de Kermisrun, maar je kunt Stichting Semmy ook helpen door in een hardloopshirt te lopen. Naamsbekendheid is namelijk ook heel belangrijk! Een hardloopshirt kun je bestellen via onze webshop: www.stichtingsemmy.nl/producten-sport-for-semmy.

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje t.a.v. Sacha naar communicatie@stichtingsemmy.nl