De acties van Team Maas en Waal tijdens de feestdagen

Onlangs ontvingen we weer een berichtje van Team Maas en Waal. Wat een mooi bedrag hebben zij opgehaald voor Stichting Semmy tijdens de feestdagen. Bedankt weer voor jullie inzet!

Hoi allemaal,

Hier weer een verslag van onze activiteiten van Team Maas en Waal.

Ik heb mij in de maand December toegelegd op Kerstmis.

Zo heb ik op de kerstmarkt in Weurt bij Nijmegen gestaan met de nodige kerstspullen. Het was een goed bezochte en gezellige kerstmarkt. Na afloop bleek dat ik voor €228,85 aan de man had gebracht.

Ook was onze stand aanwezig op de kerstmarkt in Tiel bij Stichting Clubhuis Tiel. Ik was zelf deze dag verhinderd, maar had Maria v/d Berg bereid gevonden om de verkoop van onze stand op zich te nemen. Het was deze dag ontzettend slecht weer, waardoor het bezoekersaantal erg laag was, maar er zat toch nog €33,70 in kas.

Op de vraag of ik de maandag en dinsdag voor Kerst bij A.H. in Beuningen bij de uitgang mocht collecteren werd enthousiast ontvangen, en kreeg ik toestemming om hier te staan met mijn collectebussen. Ik was beide dagen ‘s avonds toch wel overdonderd. Op maandag telde we €1243,40 en op dinsdag €1188,70. Alles bij elkaar op beide dagen €2432,10.

Hierdoor heb ik weer €2694,65 over kunnen maken op de rekening van Stichting Semmy. Dus een mooie afsluiting van het jaar.

Ger en Marie,

Team Maas en Waal