Dankzij Tijn

Wij zijn als Stichting Semmy ongelofelijk blij met alle aandacht die de actie van Tijn heeft gegenereerd voor deze vreselijke ziekte. Door zijn LAK AAN actie hebben wij ook heel veel extra donaties mogen ontvangen. Donaties die hard nodig zijn om het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen voort te zetten!

Inmiddels hebben wij dan ook ruim € 89.000,- (!) mogen ontvangen, die wij rechtstreeks in onderzoek naar deze vreselijk ziekte investeren.

 

  • In december stond Tijn voor het Glazen Huis in Breda en riep heel Nederland op om nagels te lakken. Naast de mega opbrengst voor Serious Request haalde de actie ook donaties op voor de ouders van Tijn en voor het onderzoek naar hersenstamkanker via donaties aan Stichting Semmy.
  • In diverse media verscheen op zondag 22 januari een bericht van de vader van Tijn, over hoe het nu met Tijn gaat. Lees het bericht hier –> http://seriousrequest.3fm.nl/nieuws/detail/5351702/hoe-is-het-nu-met-tijn
  • In januari ontvingen wij ruim € 17.000,- van de ouders van Tijn. In december hebben zij aangekondigd 10% van de opbrengsten van hun eigen activiteiten te doneren aan Stichting Semmy.

Donaties blijven welkom. Dit kan via een eenmalige donatie of door structureel donateur te worden. Je kunt daarvoor deze button gebruiken: