Bestel nu het mooie kinderboek: het kleinste vogeltje

Een aantal weken voor Mikki overlijdt aan hersenstamkanker vertelt haar moeder Patricia een prachtig verhaal over het kleinste vogeltje ter wereld. Dit verhaal heeft Patricia op papier gezet zodat iedereen het prachtige boek kan nu kan bestellen.

Het verhaal
Op 9 januari 2018 gebeurde het meest ondenkbare: Bij Mikki werd een zeer zeldzame vorm van kanker in haar hersenstam ontdekt. Mikki bleek ongeneeslijk ziek. Vanaf dat moment hebben wij elke nieuwe dag met haar gevierd. Vijf maanden later is zij op 20 juni overleden aan de gevolgen van haar ziekte. Zij was toen pas zes jaar en acht maanden oud. Patricia is de mama van Mikki. Zij heeft Mikki een paar weken voor haar overlijden het verhaal van het kleinste vogeltje verteld. Het vogeltje dat als eerste achter de wolken vloog, en zo ontzettend dapper was…

Je kunt het boek hier bestellen: https://hetkleinstevogeltje.nl/

Dat vogeltje was zij
Patricia heeft na haar overlijden het verhaal op papier gezet en gedeeld met iedereen die Mikki dierbaar was. Vanwege de positieve en ontroerende reacties die wij daarop ontvangen hebben, willen we het verhaal van ons dappere kleinste vogeltje graag met meer mensen delen. Een liefdevol verhaal van moed, hoop en vertrouwen. De prachtige tekeningen zijn gemaakt door illustrator Nynke Boelens.

Opbrengst naar Stichting Semmy
De volledige opbrengst van het boekje wordt gedoneerd aan Stichting Semmy voor meer onderzoek naar hersenstamtumor. Dit onderzoek is hard nodig, want elk kind waarbij een diffuus intrinsiek ponsglioom wordt ontdekt, zal nu nog overlijden.

Update: de eerste donatie van €340,- hebben we inmiddels al mogen ontvangen van Patricia. Dank aan iedereen die het mooie boek reeds besteld heeft!