1115 kraanvogels voor Stichting Semmy in de Sint Petrus Basiliek in Boxmeer

Herinner je ons vorige berichtje nog over de kraanvogelchallenge van Riek Hermans, José Moors en Marie-José Kusters? Zij wilden 500 kraanvogels vouwen voor Stichting Semmy. Inmiddels zijn er 1115 kraanvogels gevouwen. Deze vogels zijn allemaal gedoneerd voor 1 euro per vogel en voorzien van een wens. Met alle extra bijdragen/schenkingen is er maar liefst een bedrag van €2002,55 overgemaakt naar Stichting Semmy. Wil je de de kraanvogels zelf bewonderen? Ze hangen met alle lieve, leuke, mooie en emotionele wensen in de kerstbomen van de Sint Petrus Basiliek in Boxmeer.

Verder hebben José Moors en Riek Hermans nog een mooi bedrag opgehaald met de verkoop van allerlei zelfgemaakte spullen zoals kerstkaarten, kerstboomversieringen, warme sokken, sjaals, cadeautasjes ,babyschoentjes en babyvestjes tijdens de Kerstmarkt in verzorgingshuis Madeleine te Boxmeer. Namelijk €773,90. Daarnaast werd tijdens deze  Kerstmarkt in verzorgingshuis Madeleine de opbrengst van koffie, thee en chocomelk gedoneerd aan Stichting Semmy met een bedrag van €250 .

Wat een mooie acties hebben jullie opgezet Riek Hermans, José Moors en Marie-José Kusters. Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie inzet en donaties aan Stichting Semmy.